bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Mukava kesäteatterimatka mukavassa seurassa. Ei pysäköintiongelmia, vaan oma bussimme vie ja tuo. Tule mukaan nauttimaan kulttuurista!

POLIISIN POIKA – Umpi suomalainen tarina onnistuneesta epäonnesta

Koljonvirta Teatterin ”Poliisin poika” on viime kesän ”siivoton juttu” menestysnäytelmän luontainen jatko-osa!

Se on Kai Lehtisen revanssi 25 vuoden takaisesta legendaarisesta Tapio Piiraisen televisioelokuva taltioinnista. Silloin TV 1 kotikatsomossa oli yli miljoona rökälehuumorin ystävää. Se myös koskettaa, sillä romaanin kirjoittanut Jari Tervo kirjoittaa enemmän tai vähemmän särkyneitten ihmisten suihin karmean hauskaa ja julmaa tekstiä, joka farssimaisen liioittelun jälkeen tummenee.

Jukka Kajava luonnehti elokuvaa taannoin Helsingin Sanomissa seuraavin sanakääntein: ”Rökälehuumori puhkeaa kukkaan, eikä hyvästä mausta ole tietoakaan, mutta draama toimii. Tarina tapahtuu Rovaniemellä, mutta yhtä lailla koko suomessa ja ehdottomasti myös Villissä lännessä. Koskenkorvan siunaamin promillein ahertavat rosmot ovat nimittäin omaa luokkaansa ja seutukunnan mummot samaa maata. Pankkiryöstöjen suunnittelu on arkea siinä kuin valintakaupassa asioiminenkin

Joten luvassa takuuvarmaa suomalaista klassikkohuumoria, itkua ja naurua suomalaisten tähtinäyttelijöiden tahtipuikkojen heilutuksessa.