bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Suuremmille ryhmille tarjoamme käyttöön monipuolisesti varustellut ja nykyaikaiset 34-63 -paikkaiset turistibussit. Bussiemme matkustusmukavuus on aivan huippuluokkaa. Ne ovat ilmastoituja, niissä on säädettävät penkit ja jalkatilaa jää mukavasti. Varustelu sisältää muun muassa WiFi-yhteyden, mikrofonin tai langattoman mikrofonin. Busseista löytyy myös jääkaappi, wc, pistokepaikat 230V ja USB-latauspistorasiat. Busseissa voit myös Castin avulla jakaa videoita, elokuvia ja esityksiä auton av-järjestelmiin. Osassa busseista on myös kahvinkeitin.

Tässä on muutamia esimerkkejä busseistamme. Näiden lisäksi kalustoomme kuuluu muitakin tilausajobusseja.

Turistibussit

34 -paikkainen upea vip-bussi. Pienemmälle ryhmälle oikein kätevä tilausajobussi kaikilla mukavuuksilla. Myös tässä bussissa on pöytäryhmät kahdeksalle henkilölle.

48 -paikkainen laadukas bussi. Tämä keskikokoinen bussi sopii matkalle kuin matkalle. Myös tässä bussissa on pöytäryhmät kahdeksalle henkilölle.

63 -paikkainen mukava jättiläinen. Tähän bussiin mahtuu siis suurempikin ryhmä samaan kyytiin. Myös tässä bussissa on kaikki edellä mainitut mukavuudet.

Pikkubussit

MB Sprinterimme ovat tyylikkäitä 16-20 paikkaisia pikkubusseja, joissa on mukavat istuimet, tummennetut lasit ja ilmastointi.

Voit myös halutessasi valita pikkubussin, josta löytyy pöytäryhmä seitsemälle henkilölle.

Autojen varusteluihin kuuluvat mm. radio, pieni jääkaappi, mikrofoni tai langaton mikrofoni. Osassa autoja löytyy myös wifi, usb-latauspistorasiat, 230v sekä täydellinen karaokelaitteisto.

Kalustokuvat valokuvaaja Teemu Soini ja Kuopion Tila-Auto Oy