bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Hyppää kyytiimme, niin pääset mukavalle bussimatkalle! Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukas kalustomme takaavat teille miellyttävän matkan. Kuljetuksen lisäksi hoidamme tarvittaessa puolestanne myös muut matkan järjestämiseen liittyvät asiat.

Tarjoamme myös valmiita matkoja sekä kotimaassa että ulkomaille. Valikoimastamme löydät kylpylä- ja teemamatkoja sekä kaupunkilomia. Kuljetpa yksin, kaksin tai ryhmässä, meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu matkoihimme ja varaa paikkasi!

Matkamme ovat ryhmämatkoja ja niihin sovelletaan ryhmämatkaehtojamme. Ehdot saat laskun mukana tai toimistolta pyytämällä.
Muutokset matkaohjelmissa ovat mahdollisia.

Tulevat matkamme

6. – 10.6.2023 Kesämatka Ruusujen saarelle Gotlantiin

Tule mukaamme upealle kesämatkalle ruusujen saarelle. Matkan kohteina Tukholma, Visby ja Gotlanti. Ilmoittauduthan pian!
Lue lisää

12.- 16.6.2023 Kesämatka Saarenmaalle ja Pärnuun

Tule mukaan nauttimaan Viron kauniista maisemista ja rauhallisesta tunnelmasta. Kohteina Kuresaare Saarenmaalla ja Pärnu.
Lue lisää

14.6.2023 matka Ilomantsiin

Hieno matka Ilomantsiin ja Parppeinvaaran runokylään. Tule mukaan nauttimaan erilaisesta päivästä! Matkanjohtajana Jaanan Matkojen Jaana!
Lue lisää

26.6. – 4.7.2023 Euroopan Helmiä

HUOM – Vain 4 paikkaa vapaana! Aivan poikkeuksellisen upea Euroopan kulttuuri/nautintomatka! Matkan ydinryhmä on Autoteknillisten Yhdistysten jäseniä puolisoineen & kavereineen, mutta matka on kaikille avoin. …
Lue lisää

28.06.2023 Kesäteatterimatka Mikkeliin. Badding – Rauli elää!

Vaikuttava musiikkinäytelmä suomalaisen rockin legendasta! Mikkelin Teatterin kesäteatterissa sukelletaan kesällä 2023 Rauli Badding Somerjoen kiehtovaan elämäntarinaan, kun musiikkinäytelmä Badding – Rauli elää! nähdään Naisvuori-näyttämöllä. Tulethan …
Lue lisää

4.7.2023 Kesäteatterimatka Joensuuhun – JASKA

70-vuotispäiviään viettävän kansantaiteilija Jaakko Tepon kunniaksi Utran Uudessa Teatterissa nähdään kesällä 2023 Antti Heikkisen ja Ilja Tepon taiteilema, täysin uusi musiikkikomedia Jaska. Tulethan mukaan!
Lue lisää

11. – 14.7.2023 Kesämatka Ahvenanmaalle ja Turkuun

Mukava matka kesäiseen Ahvenanmaahan ja Turkuun. Tule mukaan nauttimaan!
Lue lisää

13.7.2023 Kesäteatterimatka Bomballe. Salaisuuksia ja sammakonreisiä

Tämän esityksen jälkeen mikään ei ole niin kuin ennen! Annetaan kaikkien kukkien kukkia, erilaisuus on rikkaus."Luvassa pari tuntia hykerryttäviä, yllättäviä käänteitä ja julki tulevia salaisuuksia! …
Lue lisää

14. – 16.7.2023 matka Herättäjäjuhlille Seinäjoelle

Tule mukaamme Herättäjäjuhlamatkalle! Sitovat ilmoittautumiset 13.6.2023 mennessä. Olethan nopea.
Lue lisää

20.7.2023 Kesäteatterimatka Varpaisjärvelle – MOPO

Tule mukaamme Varpaisjärvelle nauttimaan Korpiteatterin MOPO-näytelmästä. Ennen teatteria pääsemme tutustumaan ITEtaiteilija Romurinsessan näyttelyyn. Tuletko mukaan!
Lue lisää

28.7.2023 Kesäteatterimatka Iisalmeen – Vain muutaman huijarin tähden

Ratkiriemukasta ja mainiota maalaiskomediaa Koljonvirta Teatterissa. Mukavan lähellä ja loistava esitys – Tulethan mukaamme!
Lue lisää

3. – 6.8.2023 Viikkosavon lukijamatka Viroon

Upea kesäinen Viron kiertomatka ja tällä kertaa Savon Median lukijamatkana (Viikkosavo & Töllötin). Tule mukaan nauttimaan upeasta Virosta taitavien oppaiden johdolla. Olethan nopea – Matka …
Lue lisää

5.8.2023 Kesäteatterimatka Suomussalmelle

Käärmeöljyn kauppias on ratkiriemukas kertomus meidän ihmisten turhamaisuudesta, huomionkipeydestä ja hyväuskoisuudesta. Se myös pohtii onko konsulttien armeija syrjäyttämässä kunnallisdemokratian? Tulethan mukaamme nauttimaan kulttuurista ja kesästä!
Lue lisää

12.8.2023 Elojubilee – JUHA TAPIO Olavinlinnassa

Lähde mukaamme perinteiselle Elojubilee matkallemme. Matkalla ruokailemme rauhassa ihanassa Järvisydämmessä Rantasalmella. Savonlinnan Olavinlinnan upeassa miljöössä nautimme JUHA TAPIOn upeasta konsertista.
Lue lisää

17. – 20.8.2023 Viron Sipulitien kierros & Tartto

Ihana retki kauniiseen Viroon ja historialliselle sipulitielle. Tulethan mukaan!
Lue lisää

01. – 07.09.2023 Ruskamatka Norjaan Lofooteille

Tule mukaan upealle ruskamatkallemme Lofooteille. Huikeat maisemat hyvässä seurassa. Tästä ei matka parane. Ilmoittauduthan pian!
Lue lisää

8. – 15.9.2023 Ruskamatka Lappiin ja Norjaan

Monien kohteiden upea ruskamatka! Lähde mukaan hurmaavalle ruskamatkalle syksyn parhaimpaan aikaan, värikkääseen pohjoisen luontoon. Matkalla oppaana toimii Arvo Toivanen, jolla on huikea kokemus ja tietämys …
Lue lisää

14. – 17.9.2023 "Jääkärien jäljillä" RIIKA

Tule mukaan "Poukaman Miesten lenkkipiirin" sotahistoriamatkalle upeaan Riikaan. Tämän matkan ryhmästä iso osa kuuluu "Poukaman Miehiin". Matkalle ovat kaikki sotahistoriasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleita ja tähän …
Lue lisää

21.9. – 3.10.2023 Upea matka halki euroopan Fuengirolaan saakka (13pv)

Upea matka halki Euroopan! Menomatka bussilla ja paluu lentäen! Siilinjärvi – Kuopio – Hki – Travemunde – Bremen – Bryssel – Pariisi – Cognac – …
Lue lisää

3. – 16.10.2023 Huikea euroopan lento-bussimatka

Aurinkoa – kulttuuria – upeita kaupunkikohteita! Lentäen Välimerelle Malagaan–palaten bussilla halki Euroopan MALAGA – ALICANTE – BARCELONA – BOURDEAUX – LOIREN LAAKSO – PARIISI – …
Lue lisää

15. – 21.10.2023 Kylpylämatka Pärnuun. Tervis kylpylä

Ota hetki irti syksystä ja lähde nauttimaan hemmotteluhoidoista Pärnuun ja Tervis kylpylään. Tuletko mukaan!
Lue lisää

15. – 21.10.2023 Syksyinen kylpylämatka Pärnuun. Hotelli Emmi

Tule mukaan katkaisemaan syksyn synkkyys ja nauttimaan Emmin ihanista hoidoista. Ihana idyllinen, jopa kodinomainen hotelli Emmi palvelee meitä upeasti. Tuletko mukaan!
Lue lisää