bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Hyppää kyytiimme, niin pääset mukavalle bussimatkalle! Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukas kalustomme takaavat teille miellyttävän matkan. Kuljetuksen lisäksi hoidamme tarvittaessa puolestanne myös muut matkan järjestämiseen liittyvät asiat.

Tarjoamme myös valmiita matkoja sekä kotimaassa että ulkomaille. Valikoimastamme löydät kylpylä- ja teemamatkoja sekä kaupunkilomia. Kuljetpa yksin, kaksin tai ryhmässä, meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu matkoihimme ja varaa paikkasi!

Matkamme ovat ryhmämatkoja ja niihin sovelletaan ryhmämatkaehtojamme. Ehdot saat laskun mukana tai toimistolta pyytämällä.
Muutokset matkaohjelmissa ovat mahdollisia.

Tulevat matkamme

7. – 10.4.2023 Pääsiäismatka Riikaan

Upea hotellimatka Riikaan. Matka ajoittuu sopivasti Pääsiäiseen. Tuttu suosikkihotellimme Hestia Hotel Jugend. Hinta sisältää päivällisen suuressa Lidossa ja kiertoajelun Suomea puhuvan oppaan johdolla. Tulethan mukaan!
Lue lisää

15. – 22.4.2023 Kylpylämatka Pärnuun

Mukava kylpylämatka Pärnuun. Kylpylänä Tervis. Tulethan mukaamme 🙂
Lue lisää

29.4. – 1.5.2023 Vappu Tallinnassa

Tule mukaamme vapun viettoon ihanaan ja keväiseen Tallinnaan. Hyvä keskusta hotelli Park Inn by Radisson Central.
Lue lisää

6.5.2023 Kolmen kirkon retki

Päiväretki Hämeeseen. Kohteena Hattulan Pyhän Ristin kirkko, Pälkäneen rauniokirkko ja Muuramen kirkko. Matkanjohtajina rovastit Jaana ja Seppo Marjanen. Matka on loppuunmyyty – Kysy peruutuspaikkoja.
Lue lisää

06.05.2023 Sokkomatka

Suosittu sokkomatka saa jatkoa. Kohteet ja sisältö pysykööt salaisuutena mutta mukavaa on tiedossa. Matkanjohtajana taas ihana Jaanan Matkojen Jaana. Matka on loppuunmyyty – Kysy peruutuspaikkoja!
Lue lisää

8. – 17.5.2023 Herättäjä-Yhdistyksen seuramatka Itämeren ympäri

Tule mukaan upean ryhmän kanssa kiertämään Itämeri. Kohteina Gränna, Kööpenhamina, Hampuri, Berliini, Wittenberg, Gdansk, Kaunas, Pärnu, Hageri ja Tallinna. Ei pidä myös unohtaa matkan varrelta …
Lue lisää

18. – 21.5.2023 Helatorstain matka Viroon

Tervetuloa mukaamme keväiseen Viroon. Tasokas hotelli Radisson Blu Olümpia keskustassa. Mahdollisuus käydä perinteisillä Türin Kukkamarkkinoilla. Oma bussi mukana koko matkan ajan!  
Lue lisää

18. – 20.5.2023 Kevätmatka Tallinnaan & Türin Kukkamarkkinat

Kuopion Hyötykasviyhdistyksen, Matka-Mainion ja Kuopion Tila-Auton upea matka keväiseen Tallinnaan ja Türin kukkamarkkinoille! Jo vuosikymmenten ajan keväinen työsesonki Viron puutarhoissa on alkanut Türin kukkamarkkinoista, jotka …
Lue lisää

6. – 10.6.2023 Kesämatka Ruusujen saarelle Gotlantiin

Tule mukaamme upealle kesämatkalle ruusujen saarelle. Matkan kohteina Tukholma, Visby ja Gotlanti. Ilmoittauduthan pian!
Lue lisää

12.- 16.6.2023 Kesämatka Saarenmaalle ja Pärnuun

Tule mukaan nauttimaan Viron kauniista maisemista ja rauhallisesta tunnelmasta. Kohteina Kuresaare Saarenmaalla ja Pärnu.
Lue lisää

26.6. – 4.7.2023 Euroopan Helmiä

Aivan poikkeuksellisen upea Euroopan kulttuuri/nautintomatka! Matkan ydinryhmä on Autoteknillisten Yhdistysten jäseniä puolisoineen & kavereineen, mutta matka on kaikille avoin. Matkanjohtajana toimii KATYn Vesa Roponen Kuopiosta! …
Lue lisää

11. – 14.7.2023 Kesämatka Ahvenanmaalle ja Turkuun

Mukava matka kesäiseen Ahvenanmaahan ja Turkuun. Tule mukaan nauttimaan!
Lue lisää

14. – 16.7.2023 matka Herättäjäjuhlille Seinäjoelle

Tule mukaamme Herättäjäjuhlamatkalle! Sitovat ilmoittautumiset 15.5.2023 mennessä. Olethan nopea.
Lue lisää

5.8.2023 Kesäteatterimatka Suomussalmelle

Käärmeöljyn kauppias on ratkiriemukas kertomus meidän ihmisten turhamaisuudesta, huomionkipeydestä ja hyväuskoisuudesta. Se myös pohtii onko konsulttien armeija syrjäyttämässä kunnallisdemokratian? Tulethan mukaamme nauttimaan kulttuurista ja kesästä!
Lue lisää

12.8.2023 Elojubilee – JUHA TAPIO Olavinlinnassa

Lähde mukaamme perinteiselle Elojubilee matkallemme. Matkalla ruokailemme rauhassa ihanassa Järvisydämmessä Rantasalmella. Savonlinnan Olavinlinnan upeassa miljöössä nautimme JUHA TAPIOn upeasta konsertista.
Lue lisää

01. – 07.09.2023 Ruskamatka Norjaan Lofooteille

Tule mukaan upealle ruskamatkallemme Lofooteille. Huikeat maisemat hyvässä seurassa. Tästä ei matka parane. Ilmoittauduthan pian!
Lue lisää

8. – 15.9.2023 Ruskamatka Lappiin ja Norjaan

Monien kohteiden upea ruskamatka! Lähde mukaan hurmaavalle ruskamatkalle syksyn parhaimpaan aikaan, värikkääseen pohjoisen luontoon. Matkalla oppaana toimii Arvo Toivanen, jolla on huikea kokemus ja tietämys …
Lue lisää

14. – 17.9.2023 "Jääkärien jäljillä" RIIKA

Tule mukaan "Poukaman Miesten lenkkipiirin" sotahistoriamatkalle upeaan Riikaan. Tämän matkan ryhmästä iso osa kuuluu "Poukaman Miehiin". Matkalle ovat kaikki sotahistoriasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleita ja tähän …
Lue lisää

21.9. – 3.10.2023 Upea matka halki euroopan Fuengirolaan saakka (13pv)

Upea matka halki Euroopan! Menomatka bussilla ja paluu lentäen! Siilinjärvi – Kuopio – Hki – Travemunde – Bremen – Bryssel – Pariisi – Cognac – …
Lue lisää