bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Kuopion Tila-Auto Oy
LAATULUPAUS

Joukkoliikennelain 48 § mukainen laatulupaus.
Liikenneluvan haltija tai liikenneluvan haltijoiden yhteenliittymän on määriteltävä tarjoamiensa liikennepalvelujen laatu. Liikenneluvan haltijan on valvottava liikennepalveluja koskevan laatulupauksen toteutumista.

1. Tarjottavat liikennepalvelut.
Tilausliikennettä liikennealueena koko Suomi. Tilausajoja asiakkaan toiveen mukaisesti kohteena Venäjä, Baltian maat, Pohjoismaat sekä muu Eurooppa.

Sopimusliikennettä Kuopion kaupungissa sekä Siilinjärven kunnassa.

2. Palveluista sekä niiden muutoksista tiedottaminen.
a.) tilausliikenteen muutoksista ilmoitamme suoraan asiakkaan sähköpostiin tai soittamalla asiakkaalle. Käytämme myös mobiililaitteita muutoksista ilmoittamiseen.

3. Käytössä olevat ajoneuvot sekä niiden matalalattiaisuus ym.
Kuopion Tila-Auto Oy:llä on käytössä kolmen esteettömästi varustellun tilataksin lisäksi useita eri kokoisia linja-autoja. Pikkubusseista pääosa on varusteltu esteettömästi.
Käytössä myös matalalattiaisia pikkubusseja palveluliikenteessä.

Kaikissa ajoneuvoissa on koneellinen ilmastointi.
Kaikissa ajoneuvoissa on alkolukkolain mukainen alkolukko asennettuna.
Korjaamopalvelut ostamme sertifioidulta autokorjaamolta.

4. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen.
Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti saadun palautteen perusteella. Palautetta saamme pääasiassa netin kautta, puhelimitse sekä kuljettajille kerrottuna. Kaikki palaute käsitellään mitä pikimmiten.

5. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimusten purku ja vahingonkorvaukset.
Asiakaspalautteet ja valitukset käsitellään tapauskohtaisesti ja vastaamme asiakkaalle joko suullisesti tai kirjallisesti. Jos palaute koskee vahingonkorvausta tai hinnan palautusta, asia tutkitaan tapauskohtaisesti ja jos aihetta on, pyritään aiheutettu paha mieli tai vahinko korvaamaan asiakkaan kanssa neuvoteltavalla tavalla. Varsinaisia vahinkoja varten meillä on kattava vakuutusturva.

6. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytettävissä olevat palvelut, heidän avustamisensa, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomioon ottaminen.
Osa pikkubussikalustostamme on varustettu invanostimella ja pyörätuolipaikoin.
Henkilökuntamme on erittäin osaavaa liikuntaesteisten kanssa toimimiseen sekä liikkumisessa avustamiseen.

7. Henkilökunta.
Henkilöstömme on ammattitaitoista sekä motivoitunutta eri matkustaja ryhmien palveluun. Erityisasiakkaiden kohdalla kuljettajien koulutus ja työhön opastus tapahtuu kuljetuspalvelujen
tilaajan toimesta. Kuljettajillamme on linja-auton kuljettajan ammattipätevyyskoulutus suoritettu.

Kuopiossa 18.06.2019

Juha Tabell
Kuopion Tila-Auto Oy