bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Tarjoamme elämyksellisiä ja turvallisia bussimatkoja sekä kotimaassa että ulkomaille. Voit tilata meiltä kuljetuksen päivämatkalle tai pidemmällekin tilausajolle. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota meno- ja paluumatkat tai kuljetuksen vain toiseen suuntaan haluamananne ajankohtana.

Takaamme hyvän matkustusmukavuuden laadukkailla ja monipuolisesti varustelluilla autoillamme. Turistibusseissamme on muun muassa automaattinen ilmastointi, wc ja jääkaappi. Matkanjohtajan käyttöön löytyy mikrofoni. Säädettävissä penkeissä on miellyttävä istua ja jalkatilaa jää mukavasti. Matkan aikana voi esimerkiksi katsoa elokuvaa tai kuunnella musiikkia. Busseissamme on chromecast, pistokepaikat 230V ja USB-latauspaikat. Osassa busseistamme on myös pöytäryhmät kahdeksalle henkilölle. Halutessanne järjestämme matkalle myös kahvia ja välipalaa sekä huolehdimme tarvittaessa myös ennakkovarauksista taukopaikoille.

Olemme järjestäneet lukuisia matkoja muun muassa yrityksille, yhdistyksille, järjestöille, urheiluseuroille, koululaisille ja kaveriporukoille. Olipa kyseessä siis kokous- tai koulutusmatka, luokkaretki, messut tai lomailu, järjestämme kuljetuksen sujuvasti, joustavasti ja ammattitaidolla.

Palvelemme mielellämme myös muissa matkan järjestämiseen liittyvissä asioissa. Tilaamme tarvittaessa viisumit, varaamme majoituksen ja pääsyliput sekä järjestämme kohdeoppaan palvelut.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva matka!