tilaa taksi tarjouspyyntö

Bussit

Käytössämme on useampia erikokoisia, laadukkaita busseja. Kyydillämme matkaavat sujuvasti sekä pienemmät että suuremmat ryhmät. Yhteistyöllä hoidamme jopa satojen henkilöiden samanaikaiset kuljetukset. Esittelemme tässä muutaman bussimme, tallista toki löytyy useampia vaihtoehtoja.

Ryhmällenne löytyy meiltä varmasti sopiva ratkaisu!

 

Mercedes Benz Sprinter

Tilausajoon on saatavana nyt myös laadukas ja edustava, musta 20-paikkainen bussi. Bussissa on nahkaverhoillut, säädettävät istuimet ja USB-latauspaikat jokaisella penkkirivillä. Bussin av-järjestelmää voi hyödyntää perinteisen musiikin kuuntelun tai elokuvan katsomisen lisäksi myös esitysten ja kokousten pitämisessä. Tiedonsiirto onnistuu muistitikulla, bluetooth-yhteydellä tai Cast-jaolla. Autossa on myös wifi.


Setrat ja MB Tourismot

Suuremmille ryhmille tarjoamme käyttöön monipuolisesti varustellut ja nykyaikaiset, 34 - 63 paikkaiset turistibussit. Bussiemme matkustusmukavuus on aivan huippuluokkaa. Ne ovat ilmastoituja, niissä on säädettävät penkit ja jalkatilaa jää mukavasti.

Varustelu sisältää muun muassa WiFi-yhteyden, DVD- ja CD- soittimen sekä langattoman mikrofonin. Busseista löytyy myös jääkaappi ja wc sekä pistokepaikat 230v ja usb-latauspistorasiat. Busseissa voit myös Castin avulla jakaa videoita, elokuvia, esityksiä auton av-järjestelmiin.Mercedes-Benz Sprinter

MB Sprinter on tyylikäs 16-paikkainen pikkubussi, jossa on mukavat istuimet, tummennetut lasit ja ilmastointi.

Auton varusteluun kuuluu myös muun muassa dvd-soitin, radio, CD-soitin, pieni jääkaappi ja langaton mikrofoni. Voit myös halutessasi valita pikkubussin, josta löytyy pöytäryhmä seitsemälle henkilölle.