tilaa taksi tarjouspyyntö

Matkat

Hyppää kyytiimme, niin pääset mukavalle bussimatkalle! Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukas kalustomme takaavat teille miellyttävän matkan. Kuljetuksen lisäksi hoidamme tarvittaessa puolestanne myös muut matkan järjestämiseen liittyvät asiat.

Tarjoamme myös valmiita matkoja sekä kotimaassa että ulkomaille. Valikoimastamme löydät kylpylä- ja teemamatkoja sekä kaupunkilomia. Kuljetpa yksin, kaksin tai ryhmässä, meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu matkoihimme ja varaa paikkasi!

 
 
Katso tulevat matkamme

 

Kylpylämatkat

Lähde nauttimaan, rentoutumaan ja viettämään mukavia hetkiä kylpylälomalle Viroon. Järjestämme matkoja muun muassa mukavaan ViimsiSpahan Tallinnassa, jonka yhteydessä on Viron suurin vesipuisto Atlantis H₂O AquaPark.

Täältä löydät varmasti tekemistä koko perheelle!

lue lisää

Kulttuurimatkat

Kulttuurimatkojen tarjonnastamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja teatteri- ja konserttimatkoista kaupunkilomiin. Perinteisten ehdotusten joukosta löydät myös hieman persoonallisempiakin vaihtoehtoja.

Tutustu tuleviin matkoihimme ja lähde mukaan!

lue lisää

Ryhmämatkat

Suunnittelemme järjestämämme matkat aina asiakaslähtöisesti, huolella ja monen vuoden kokemuksella. Räätälöimme mielellämme matkan teidän toiveidenne mukaisesti, huomioiden pienimmätkin yksityiskohdat.

Olkaa yhteydessä, niin suunnitellaan teille sopiva matkakokonaisuus yhdessä!

lue lisää

henkilöstömme on ammattitaitoista sekä motivoitunutta eri matkustajaryhmien palveluun

laatulupauksemme