tilaa taksi tarjouspyyntö

Tilausajot - Kuopion Tila-Auto Oy

Tarjoamme elämyksellisiä ja turvallisia bussimatkoja sekä kotimaassa että ulkomaille.

Voit tilata meiltä auton käyttöönne koko päiväksi tai pidemmäksikin aikaa.

Vaihtoehtoisesti voimme tarjota meno- ja paluumatkat tai kuljetuksen vain toiseen suuntaan haluamananne ajankohtana.
Takaamme hyvän matkustusmukavuuden laadukkailla ja monipuolisesti varustelluilla autoillamme. Turistibusseissamme on muun muassa automaattinen ilmastointi, wc ja jääkaappi. Matkanjohtajan käyttöön löytyy mikrofoni. Säädettävissä penkeissämme on miellyttävää istua ja jalkatilaa jää mukavasti. Matkan aikana voi esimerkiksi katsoa elokuvaa dvd-levyltä tai kuunnella musiikkia cd- soittimesta. Busseissamme on pistokepaikat, 230v, vaikka kännykän tai tietokoneen lataamiseen. Osassa busseistamme on myös pöytäryhmät yhteensä kahdeksalle henkilölle. Halutessanne järjestämme matkalle myös välipalaa ja huolehdimme tarvittaessa myös ennakkovarauksista taukopaikoille.

Olemme järjestäneet lukuisia matkoja muun muassa yrityksille, yhdistyksille, järjestöille, urheiluseuroille, koululaisille ja kaveriporukoille. Olipa kyseessä siis kokous- tai koulutusmatka, luokkaretki, messut tai lomailu, järjestämme kuljetuksen sujuvasti, joustavasti ja ammattitaidolla.

Palvelemme mielellämme myös muissa matkan järjestämiseen liittyvissä asioissa. Tilaamme tarvittaessa viisumit, varaamme majoituksen ja pääsyliput sekä järjestämme kohdeoppaan palvelut.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva matka!